Es publica el núm. 4 del butlletí APIVA Industrial

L’associació llença el darrer número del seu butlletí APIVA Industrial

Ha estat un any complicat per a tothom, però el butlletí de l’Associació de Patrimoni Industrial Valencià ha continuat editant-se.

En este número, a penes existeixen ressenyes d’activitat; la més important és el Manifest elaborat en defensa del patrimoni industrial de Sagunt o l’inventari de xosses de pedra en sec relacionades amb l’explotació d’algeps; a més d’algunes cartes de suport realitzades a d’altres associacions.

La part més important del quart número del butlletí APIVA Industrial són les recerques. Sis magnífiques col·laboracions compta la revista. Carlos J. Gómez ens parla de les característiques bodegues de Trullo situades a Utiel; Lorenzo Sandoval i Tono Vizcaíno ens introdueixen en el projecte realitzat sobre patrimoni immaterial i sonor; Alberto Ochoa García fa una reclama per la situació del patrimoni de la Colònia de Santa Eulàlia; Pablo Tarín Benedito ens aproxima al port de Contreras; Adrià Besó Ros es queda en la Ribera del Xúquer per a parlar-nos de motors elevadors; i Juan Miguel Palomar ens mostra la història de la central tèrmica d’Aliaga, a Terol.

En esta ocasió, per a la portada s’ha elegit una imatge de l’interior de la fàbrica de cartonatges Matarredona d’Alcoi, en la que es pot observar la quantitat de mà d’obra femenina amb la que comptava.

Esperem que us agrade este quart número d’APIVA Industrial, i que puguem seguir sumant-ne molts més.

Us deixem la revista per a la seua lectura online i per a descarregar en pdf.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s