Publicat el núm. 3 d’APIVA Industrial

APIVAIndustrial3APIVA acaba de publicar el tercer número del butlletí APIVA Industrial.

El butlletí, que es va presentar el passat dissabte 8 de febrer en l’encontre de socis i amigues de la pròpia associació, celebrat en el Rajolar de Bauset de Paiporta, inclou l’activitat de 2019 i diversos articles de patrimoni industrial.

Continuant la línia editorial de la publicació, la revista es divideix per seccions. En la primera, es mostra tota l’activitat realitzada per APIVA al llarg de 2019, incidint en la ruta pel Grau de València i els 101 elements de patrimoni industrial valencià. La segona secció ha estat dedicada a les recerques sobre la matèria, trobant-se articles referents al patrimoni viari de Castelló, el patrimoni sonor de l’Alt Forn 2 de Port de Sagunt, o el guardó europeu rebut al mosaic Nolla. Seguidament tenen lloc les ressenyes, en aquesta edició dedicades a la fàbrica Segarra de la Vall d’Uixó i al nostre company recentment desaparegut Guillermo Alarcón. Per a finalitzar, la secció de restauro, la qual mostra la restauració realitzada a la Bodega Dussart Pedrón.

Per a la portada s’ha usat una imatge icònica de la industrialització valenciana com és el conjunt industrial de la Compañía Siderúrgica del Mediterráneo situada al Port de Sagunt.

Esperem que us agrade este tercer número d’APIVA Industrial.

Us deixem la revista per a la seua lectura online.

Deja un comentario