Fent Ciutat. Patrimoni: de tots i per a tots

3r Encontre de Revitalització Urbana Veïnal. «Patrimoni: de tots i per a tots»

Us presentem una interessant iniciativa de Fent Ciutat on, a través d’encontres i de «microponències», es pretén apropar a la societat i a les associacions en un bé comú: la millora de la nostra ciutat.

La nostra amiga Diana Sánchez estarà en una de les ponències parlant del patrimoni industrial de la ciutat.

Lloc: Centre Cultural de Tres Forques – Av. Tres Forques, 98, València

Dia: Dimarts 29 d’abril

Hora: 18.00 – 20.30

Localització: http://goo.gl/maps/PqUn4

PATRIMONI: DE TOTS I PER A TOTS

El patrimoni que acull els nostres barris és una part indissoluble de la seua imatge i identitat, protagonista de la nostra vida quotidiana i reflex dels nostres costums i la nostra història.

Entenem el patrimoni en el seu sentit més ampli, destacant els seus valors identitari, simbòlic, cultural, històric, tècnic, artístic, emocional, testimonial i pràctic. Un excel·lent portador i emissor d’informació, dinamitzador social i econòmic. La seua defensa, posada en valor i difusió és fonamental per a donar a conèixer el gran potencial que té.

S’han de buscar noves fórmules de transformació i reutilització que perseguisquen una regeneració urbana integral, tant física com a social, aprofitant i donant vida a la ciutat ja consolidada. Conèixer, fer nostre i generar patrimoni és la nostra responsabilitat i és una gran oportunitat.

Per aquesta raó, des de la iniciativa “fent ciutat”, conjuntament amb l’AVV de Campanar, l’Associació de Patrimoni Industrial València, la plataforma Salvem el Cabanyal i el Centre Cultural de Tres Forques, us convidem a participar en una jornada de debat per a analitzar els reptes que ens planteja el patrimoni dels nostres barris.PATRIMONI-de tots i per a tots_PROGRAMA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s