Presentació d’APIVA al Museu d’Història de València

03/04/2014
Dijous, 3 d’Abril – 19:00 h. – PRESENTACIÓ DE A.P.I.V.A. ASSOCIACIÓ DE PATRIMONI INDUSTRIAL VALENCIÀ

Dijous vinent, 3 d’abril, en la sala d’usos múltiples del MhV, tindrà lloc la presentació oficial de l’Associació de Patrimoni Industrial Valencià (APIVA), a càrrec de Diana Sánchez Mustieles, presidenta de l’entitat.

Integren l’associació un grup de professionals de diversos camps, entre els quals hi ha arquitectes, enginyers, historiadors, arqueòlegs, o artistes, amb l’objectiu de donar a conèixer, defensar i posar en valor el Patrimoni Industrial de la Comunitat Valenciana.

Les finalitats d’APIVA es basen en l’estudi, difusió, protecció, posada en valor, publicació i assessorament del patrimoni industrial valencià, tant material, com immaterial, així com en la denúncia dels possibles casos de deteriorament i abandó d’este.

Per a aconseguir estos objectius, APIVA desenvoluparà una sèrie d’esdeveniments i activitats com ara jornades, tallers, conferències, cursos, rutes i visites guiades, publicacions, etc., en les quals es posarà especial interès en l’educació dels més xicotets, per a introduir-los en l’estima cap al qui ha sigut part de la seua història.

El Museu d’Història de València acull, el pròxim 3 d’abril, la presentació oficial de l’associació, a la qual seguirà una taula redona que comptarà amb la intervenció de

– Gracia López, membre de APIVA;
– José Mª Segura, director del Museu Arqueològic Municipal “Camil Visedo Moltó” d’Alcoi;
-Jaume Coll, director del Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí, i
– Gonzalo Montiel, representant de l’Associació Memòria Industrial i Moviment Obrer de Port de Sagunt (AMIMO)

INFORMACIÓ:
96 370 11 05 (MhV)

Font: Museu d’Història de València

Un pensamiento en “Presentació d’APIVA al Museu d’Història de València

Deja un comentario